Noul Mercedes-Benz SLK, divulgat pe YouTube

Filmuleţul de mai jos este unul promoţional şi înfăţişează noul Mercedes-Benz SLK (în fapt, un facelift mai pronunţat) în toată splendoarea lui. De scurgerea de informaţii se face vinovată o agenţie de publicitate din Franţa care a realizat materialul filmat.

Dacă modelul actual prelua detalii de design de la coupe-ul exclusivist SLR McLaren, viitorul SLK va fi inspirat de designul supercar-ului SLS AMG: acest lucru e trădat de grila imensă a radiatorului şi de prizele de aer laterale. În rest, micul roadster va fi înţesat de tehnologie, ca orice Mercedes-Benz care se respectă. Nu enumăr aici dotările pentru că le veţi vedea prezentate punctual în filmuleţ.

Din păcate din film lipsesc detalii despre motorizări, însă nu va mai trebui să aşteptăm mult pentru acestea, noul SLK urmând să fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie.


Via | Worldcarfans

Foto: captură YouTube

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Noul Mercedes-Benz SLK, divulgat pe YouTube”

  1. In sfarsit noul SLK nu mai arata asa de feminin. Sau poate doar mie mi se parea asta despre vechiul (de fapt actualul) model. Intr-adevar sistemele prezente pe masina sunt numeroase si foarte evoluate, dar pana la urma d-aia e Mercedes si nu Lada! Si oricum cele mai multe dintre ele vor fi optionale si vor ridica cu mult pretul masinii in echiparea standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.