Noul Passat arata cam asa…

Băieţii de la Auto Express au pus mâinile pe prima imagine a noului Volkswagen Passat, model ce urmează a fi prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Paris. Imaginea face parte dintr-o broşură de prezentare destinată pieţei germane şi prezintă partea frontală a noului Passat.

Cum era de aşteptat, nemţii au trecut şi acest model prin şablonul pe care îl folosesc de când cu „noul” Golf. Adică i-au pus o grilă longitudinală şi faruri cu LED-uri, în ton cu cele de la Polo, Touareg & Co. Cam atât deocamdată despre design, cel puţin până la apariţia unor fotografii realizate din alte unghiuri.

Maşina nu arată rău, dar nici nu surprinde prin absolut nimic. Şi poate nici nu trebuie să o facă, pentru că proprietarilor de VW nu le place asta.

Cei de la Auto Express susţin că noul Passat va prelua la interior volanul multifuncţional cu trei braţe de la Passat CC, precum şi ceasurile de bord cu contur cromat. Tot ei susţin că va ţinti modele precum BMW Seria 3 şi Mercedes Clasa C. Aici am o foarte mare îndoială!

Gama de motorizări ar urma să rămână cam aceeaşi cu cea actuală, cu TSI-urile şi TDI-urile binecunoscute, dar şi cu un viitor model R de 270 CP. Vânzările încep anul viitor.

Sursa: Auto Express

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Noul Passat arata cam asa…”

  1. Da, seamana si cu Phaeton. De fapt, seamana cu tot ce a scos nou VW, insa mi se pare surprinzatoare, si in acelasi timp ma bucura, asemanarea cu vechea generatie.

  2. Seamana, clar 🙂 Dar parca aduce mai mult cu Phaeton facelift. Oricum, VW nu a fost niciodata tare in design. Dar acum ca au cumparat Italdesign-Giugiaro se vor schimba lucrurile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.