Noul Polo are deja 13000 de comenzi in Germania

poloNoul Polo a reuşit deja să strângă aproximativ 13.000 de comenzi pe piaţa germană. Asta şi pentru că preţul de bază a rămas neschimbat faţă de generaţia anterioară, deşi de obicei o nouă generaţie înseamnă automat un preţ mai ridicat. Mai mult, costurile de întreţinere sunt estimate a fi rezonabile, astfel că noul Polo a obţinut rezultate bune şi la clasificarea cu privire la asigurarea full-casco realizată de Asociaţia generală a asigurătorilor germani (GDV).

Concepţia structurală a noului Polo, rigiditatea crescută a caroseriei şi sistemele inteligente la nivelul barelor de protecţie permit o reducere suplimentară a costurilor pentru lucrările de reparaţii. În plus, componentele scumpe, cum ar fi de exemplu sistemul de climatizare şi răcire, precum şi instalaţia de evacuare a gazelor de ardere au fost montate astfel încât să nu fie afectate în urma unui accident clasic în mediul urban.

În România, noul model Polo se poate precomanda începând cu luna iunie, urmând sa fie disponibil la toţi distribuitorii Volkswagen din ţară de la începutul lunii septembrie, menţionează Daiana Stoicescu, PR pentru marca Volkswagen.

Foto: Volkswagen

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Noul Polo are deja 13000 de comenzi in Germania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.