Noul Volkswagen Touareg, in Romania de la 44.763 euro

Au fost comunicate preţurile în România şi pentru noul Volkswagen Touareg. Cel mai ieftin model va costa 44.763 euro, cu TVA inclus. Este vorba de versiunea V6 3.0 TDI de 240 cai-putere şi 550 Nm, care a fost cel mai popular model al generaţiei precedente.

Deocamdată au fost oferite doar preţurile pentru V6 şi V8 TDI, ultimul costând 52.829 euro, TVA inclus. Acesta are o cilindree de 4,2 litri şi dezvoltă 340 CP, fiind cel mai puternic motor diesel disponibil pe Touareg. Are un consum de 9,4 litri/100 km, în timp ce V6 TDI se mulţumeşte cu 7,4 litri/100 km.

Noul Touareg va fi disponibil pe piaţa românească din mai, ulterior urmând să fie comercializate şi versiunile pe benzină, inclusiv hibridul. Mai multe informaţii despre noua generaţie a lui Touareg aici.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.