Noul Volkswagen Touran: poze oficiale “scapate” pe net

Site-ul britanic autoexpress.co.uk a publicat un set de fotografii cu noul Touran, ce urmează a fi prezentat la Salonul Auto de la Leipzig în această lună. Pozele nu au stat însă pe site mai mult de o oră, articolul fiind șters cu totul.

Cum ele nu au mai apărut pe nicăieri şi par foarte reale, e clar că englezii au încălcat embargoul de publicare impus de Volkswagen. Dar nu-i nimic, blogurile pot să-l încalce. Mai ales dacă nu știau nimic despre el. Italienii de la autoblog.it au salvat pozele și le-au pus pe net. Din ce se vede, stilul noului Touran nu e o surpriză, având în vedere recent lansatul Sharan. MPV-ul compact seamănă foarte mult cu fratele lui mai mare, cu excepția ușilor din spate, care sunt clasice, nu culisante.

În rest, un design clasic, curat, fără înflorituri. Mie îmi place clar mai mult ca prima generație şi mult mai mult ca facelift-ul acesteia. Detaliile tehnice şi informaţiile despre dotări vor apărea cu siguranţă în zilele următoare.

Via | autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.