Nu e banc: cinci Logan-uri MCV de politie s-au ciocnit pe autostrada A1

Dacă știrea asta apărea pe 1 aprilie, totul era foarte clar. Însă ieri a fost 25 martie, ziua Poliției, deci nu e păcăleală. Și nici banc, deși începe ca unul. Cică nouă polițiști conduceau fiecare câte un Logan MCV nou-nouț, dotat cu radarul de ultimă generație care se zice că detectează și o muscă de la 5 km distanță (dacă zboară cu viteză neregulamentară).

Și cum mergeau ei așa, în coloană, pe autostrada București-Pitești, primul a pus brusc o frână la vederea unei restricții de viteză. Următorii patru din spatele lui se  jucau probabil cu noile radare și nu au văzut la timp manevra făcută de colegul lor, așa că s-au înfipt fiecare în spatele celuilalt. Bilanțul carambolului? Cinci Logan-uri MCV avariate, dintre care trei destul de serios, întrucât nu au mai putut continua drumul pe roți.

„Meseriașii” sunt de la Poliția Maramureș și tocmai își luaseră în primire noile mașini de la București. Din fericire (sau din păcate, cum vreți s-o luați) aparatele radar nu au fost avariate. Nici polițiștii. Reputația lor însă a mai suferit o lovitură puternică. Chiar de ziua lor…

PS: Acestea fiind spuse, propun înfiinţarea poliţiei rutiere pentru şoferii poliţişti 🙂

Sursa: Gandul
Foto: Politisti.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

4 comentarii la „Nu e banc: cinci Logan-uri MCV de politie s-au ciocnit pe autostrada A1”

  1. Da’ si ala din capul coloanei n-a fost in apele lui! Pai cand a vazut restrictia, trebuia sa accelereze si sa dea drumul la sirena. Asa se face cand esti politist. Nu asta ne arata ei cand e aglomeratie? 🙂

  2. Aaaahahahaha. Deunazi m-am intors de la iasi la bucuresti si am vazut vreo doi militieni din astia intr-un logan din asta cu radar nou si erau amandoi cu capul lasat in bord. Cred ca incercau sa-si dea seama ce scrie pe ecranul radarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.