O veste excelenta: Mihai Marinescu va concura in Formula 2 in acest an!

Deși părea o cauză pierdută până acum câteva zile, iată că mai există și miracole. Pilotul român Mihai Marinescu a fost confirmat de FIA pentru a lua startul sezonul 2010 de Formula 2! Iată că, după un an petrecut în Formula Renault 3.5, Mihai urcă încă o treaptă în drumul lui spre Formula 1.

Mihai Marinescu a impresionat la testele desfășurate weekend-ul trecut pe circuitul britanic de la Silverstone, clasându-se pe locul 10 la general din 20 de participanți. Deși nu are încă un sponsor care să-i asigure bugetul pentru întreg anul și deci nici certitudinea că va putea participa la toate etapele, Mihai va lua startul în prima rundă programată în acest weekend la Silverstone.

Să-i ținem pumnii și să sperăm că cineva cu posibilități materiale și viziune îl va ajuta să meargă mai departe. Și să acopere cu un brand sau mai multe branduri de renume spațiul alb de pe mașina lui. Aflată la al doilea sezon, Formula 2 este una din seriile pregătitoare pentru Formula 1. Câștigătorul campionatului primește la final superlicența de Formula 1 sau chiar un test cu echipa de Formula 1 Williams! Pentru mai multe amănunte despre Formula 2 accesați site-ul oficial al competiției. Felicitări Mihai și multă baftă!

PS: Colegii de la Automarket au acoperit foarte bine evenimentul aici și aici. La fel și GSP cu ceva timp înainte. Hai că poate ne revenim și noi încet-încet…

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.