Opel cauta actori buni

opel_astra_youstar

Evenimentul de promovare a noului Opel Astra, denumit „Astra YouStar”, a ajuns şi în România. În perioada 7- 16 ianuarie 2010, în Bucureşti, în AFI Cotroceni, Opel vă propune să vă jucaţi de-a actorii.

Platoul de filmare amenajat în mall vă aşteaptă pentru a vă demonstra calităţile actoriceşti, urmând ca apoi filmul vostru să fie descărcat pe microsite-ul www.astrayoustar.ro, unde îl puteţi vizualiza şi trimite prietenilor.

Cei mai convingători actori „de ocazie” vor putea câştiga o excursie VIP la Cannes, iar dacă nu veţi fi remarcaţi pentru talentul dramatic vă puteţi consola cu un drive-test la bordul noului Opel Astra. Baftă!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.