Pentru 2011 imi doresc sa trec pe 2 roti

Anul ăsta vreau să trec pe două roţi. E o foarte veche dorinţă de-a mea, iar acum a venit momentul să fac pasul. Ca să-mi iau motor intenţionez ca până la vară să-mi vând maşina. Locul ei va fi luat de o motocicletă „light”, pentru începători, în nici un caz una sport cu mulţi cai-putere.

Dacă vă întrebaţi ce o să fac iarna, ei bine o să mă rog de nevastă să-mi dea maşina ei sau să mă (con)ducă pe unde am nevoie 🙂 În rest, există transport în comun, trenuri, autocare, vapoare etc. Oricum, pentru România a devenit un lux prea mare să ai două maşini, de orice tip ar fi ele. Iar sentimentul de libertate absolută pe care ţi-l dă mersul cu motocicleta este unul dintre cele mai frumoase pe care le poţi trăi alături de un motor… cu ardere internă.

Mi-aş mai dori de la 2011 să pot concura din nou în VTM cu Peugeot-ul meu 205 GTI şi să-i fac modificările necesare pentru a deveni mai competitiv (o transmisie cu rapoarte mai scurte, suspensie de curse şi câţiva căluţi în plus). Mai vreau de la noul an să conduc cât mai multe modele de maşini, noi sau vechi deopotrivă. E una din plăcerile mele cele mai mari. Şi, nu în ultimul rând, să scriu aici despre toate experienţele de genul ăsta. Şi voi să le citiţi, în număr cât mai mare.

Pentru ca toate astea să se îndeplinească am nevoie de sănătate, putere de muncă şi răbdare. Ceea ce vă doresc şi vouă, din tot sufletul, în 2011.

PS: Voi ce dorinţe motorizate aveţi pentru anul ăsta?

Foto: Alvimann / morguefile.com

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Pentru 2011 imi doresc sa trec pe 2 roti”

  1. Si eu vreau sa imi iau o motocicleta, mi-am luat permisu de vreo 2 saptamani, dar doar in toamna cand voi veni de la munca de afara:) tot asa ceva mic de 250 si clasic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.