Ploaia a anulat calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei

Dacă v-aţi fi trezit azi dimineaţă la 4 ca să vedeţi calificările pentru Marele Premiu al Japoniei sigur v-aţi fi ofticat. Asta pentru că sesiunea nu a mai avut avut loc din cauza ploii torenţiale care a inundat circuitul de la Suzuka. Atât de puternică a fost ploaia încât maşinile de Formula 1 nu au fost nici măcar lăsate să iasă pe circuit.

După mai multe întârzieri, organizatorii au anunţat că sesiunea de calificări va fi reprogramată pentru duminică dimineaţă. Ultima dată când s-a întâmplat ceva similar a fost în 2004, tot în Japonia. Aşa că mâine va fi o zi inedită în Formula 1, calificările şi cursa urmând să se desfăşoare la un interval de numai cinci ore. Calificările vor începe la 4, iar cursa la 9 (ora României).

UPDATE: Vettel a câştigat cursa şi se află pe locul secund în clasamentul general, la egalitate de puncte cu Alonso. Mai sunt trei curse iar lupta se dă între Webber, Alonso şi Vettel. Şanse teoretice mai au Hamilton şi Button.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.