Poze oficiale cu noul Audi A6!

Olandezii de la autoblog.nl au făcut ce-au făcut şi au obţinut poze cu noul Audi A6, deşi primele fotografii şi informaţii oficiale erau aşteptate abia mâine. Este evident însă că pozele obţinute de băieţii din Ţara Lalelor provin din setul de fotografii de presă, deci aveţi în faţă „the real thing”.

Ştiu că nu vă aşteptaţi la ceva senzaţional de la designul noului Audi A6, eu nici atât. Mă surprinde în mod plăcut însă partea frontală a maşinii, mult mai creativă şi mai atrăgătoare decât la A8 şi chiar decât la A7. În mod clar, farurile sunt „de vină” pentru asta. În rest însă, maşina are un design previzibil, tipic Audi: business all-over the place. Trebuie să recunosc însă un lucru: interiorul este DEMENŢIAL!

Bine, nu vor dispărea întrebările de genul „Ce e ăsta, A4?” sau „Ce e ăsta, noul A8?”, însă bănuiesc că oamenii de la Audi s-au obişnuit deja cu confuziile de acest gen. Părerea mea e că asemănarea prea mare dintre A4, A6 şi A8 nu face prea mult bine brand-ului. În afară de mult-aşteptatele poze, cei de la autoblog.nl ne dau şi câteva informaţii despre A6. Va fi disponibil cu un 2.8 FSI de 208 CP şi un 3.0 TFSI de 300 CP, la capitolul „benzinare”, în timp ce gama diesel va fi formată din celebrele 2.0 TDI de 177 CP şi 3.0 TDI de 204 sau 245 CP.

Mai multe detalii mâine, cu ocazia comunicatului de presă oficial. Până atunci, pozele.

Sursa: autoblog.nl

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.