Poze oficiale cu noul Audi A6!

Olandezii de la autoblog.nl au făcut ce-au făcut şi au obţinut poze cu noul Audi A6, deşi primele fotografii şi informaţii oficiale erau aşteptate abia mâine. Este evident însă că pozele obţinute de băieţii din Ţara Lalelor provin din setul de fotografii de presă, deci aveţi în faţă „the real thing”.

Ştiu că nu vă aşteptaţi la ceva senzaţional de la designul noului Audi A6, eu nici atât. Mă surprinde în mod plăcut însă partea frontală a maşinii, mult mai creativă şi mai atrăgătoare decât la A8 şi chiar decât la A7. În mod clar, farurile sunt „de vină” pentru asta. În rest însă, maşina are un design previzibil, tipic Audi: business all-over the place. Trebuie să recunosc însă un lucru: interiorul este DEMENŢIAL!

Bine, nu vor dispărea întrebările de genul „Ce e ăsta, A4?” sau „Ce e ăsta, noul A8?”, însă bănuiesc că oamenii de la Audi s-au obişnuit deja cu confuziile de acest gen. Părerea mea e că asemănarea prea mare dintre A4, A6 şi A8 nu face prea mult bine brand-ului. În afară de mult-aşteptatele poze, cei de la autoblog.nl ne dau şi câteva informaţii despre A6. Va fi disponibil cu un 2.8 FSI de 208 CP şi un 3.0 TFSI de 300 CP, la capitolul „benzinare”, în timp ce gama diesel va fi formată din celebrele 2.0 TDI de 177 CP şi 3.0 TDI de 204 sau 245 CP.

Mai multe detalii mâine, cu ocazia comunicatului de presă oficial. Până atunci, pozele.

Sursa: autoblog.nl

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.