Poze-spion cu Alfa Romeo 149/Milano

alfamilano3Suntem în plin sezon al pozelor-spion. După Citroen C3 şi Dacia SUV, iată că a apărut încă un set de fotografii cu un model necamuflat, aflat în stadiul final de dezvoltare. De data asta marca vizată este Alfa Romeo, iar modelul e urmaşul compactei 147, care se va numi 149 sau Milano, (numele nu este încă stabilit). Fotografiile au fost făcute în uzină şi ne arată în toată splendoarea noul model compact italian.

La fel ca Mito, Milano preia aceleaşi motive stilistice de la supercar-ul 8C Competizione, mai ales la partea frontală. Silueta laterală aduce cu cea a modelului actual (mânerele uşilor din spate sunt tot disimulate în montantul C), în timp ce spatele este dominat de stopurile de mari dimensiuni, îngroşate spre exterior.

Interiorul este minimalist, aşa cum se poartă în ultima vreme, cu o consolă centrală mult mai mică decât cele cu care suntem obişnuiţi. Aşteptăm şi fotografii mai clare pentru a ne putea face o părere completă.

Via autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Poze-spion cu Alfa Romeo 149/Milano”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.