Poze-spion cu Alfa Romeo 149/Milano

alfamilano3Suntem în plin sezon al pozelor-spion. După Citroen C3 şi Dacia SUV, iată că a apărut încă un set de fotografii cu un model necamuflat, aflat în stadiul final de dezvoltare. De data asta marca vizată este Alfa Romeo, iar modelul e urmaşul compactei 147, care se va numi 149 sau Milano, (numele nu este încă stabilit). Fotografiile au fost făcute în uzină şi ne arată în toată splendoarea noul model compact italian.

La fel ca Mito, Milano preia aceleaşi motive stilistice de la supercar-ul 8C Competizione, mai ales la partea frontală. Silueta laterală aduce cu cea a modelului actual (mânerele uşilor din spate sunt tot disimulate în montantul C), în timp ce spatele este dominat de stopurile de mari dimensiuni, îngroşate spre exterior.

Interiorul este minimalist, aşa cum se poartă în ultima vreme, cu o consolă centrală mult mai mică decât cele cu care suntem obişnuiţi. Aşteptăm şi fotografii mai clare pentru a ne putea face o părere completă.

Via autoblog.it

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Poze-spion cu Alfa Romeo 149/Milano”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.