Prima ilustratie computerizata cu Dacia Lodgy de serie


Abia ce a fost prezentată Dacia Lodgy Glace şi iată că încep să apară ilustraţii realizate pe computer cu primul monovolum al mărcii în versiunea de serie. Plecând de la pozele maşinii de curse şi de la o poză de presă a modelului Sandero (vezi mai jos), englezii de la Car Magazine şi-au imaginat Dacia Lodgy de serie.

Ilustraţia computerizată a celor de la Car Magazine e reuşită şi cred nu prea departe de maşina pe care o vom vedea în premieră în martie 2012 la Salonul Auto de la Geneva. Eu unul aş fi mulţumit dacă aşa va arăta Dacia Lodgy în realitate. Mai puţin acele mânere ale portierelor preluate de la Sandero care nu mi-au plăcut nici pe hatchback-ul Dacia şi cu atât mai puţin pe Lodgy.

Puteţi să vă daţi cu părerea mai jos despre Lodgy de serie, dar ţineţi cont că e doar o randare pe computer şi nu o poză reală.

Sursa: Car Magazine via ZF

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Prima ilustratie computerizata cu Dacia Lodgy de serie”

  1. e urata masina asta, ma mir cine se va mai gasi sa cumpere o asemenea aratare pe patru roti

  2. O masina de familie destul de draguta
    Se pare ca francezii au oameni capabili la departamentul de design, se vor bate nemtii si pe modelul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.