Prima poza cu Audi A1, aparuta pe Facebook

AudiA1Iată prima imagine a modelului de clasă mică Audi A1, „scăpată” pe internet, pe reţeaua de socializare Facebook. Deşi prezentarea oficială este programată pentru Salonul Auto de la Geneva din martie 2010, iată că ştim deja cum va arăta A1, cel puţin din faţă.

Fotografia a fost făcută cel mai probabil în timpul realizării unui film publicitar, de aceea apare în cadru şi Justin Timberlake, recent numit ambasador al mărcii.

Audi A1 se integrează în linia recentă de design al mărcii, partea frontală asemănîndu-se cu recent lansatul A8. Noul model va împărţi multe componente cu Volkswagen Polo, detaliile exacte nefiind încă anunţate. A1 va rivaliza în primul rînd cu Mini, urmînd să existe numeroase opţiuni de personalizare.

Micul Audi va fi disponibil iniţial în două versiuni de caroserie, cu 3 sau 5 uşi, urmînd ca mai tîrziu să fie produsă şi o variantă electrică, care va purta numele A2. Comercializarea în Europa va începe în vară, la un preţ de bază de circa 14.500 euro.

Via | Autocar

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.