Primele fotografii oficiale cu interiorul SUV-ului Dacia Duster

Dacia a furnizat cu ocazia lansării oficiale un nou set de fotografii cu Dacia Duster, disponibil integral pentru voi în galeria foto de mai jos. În această galerie avem pentru prima dată poze oficiale cu interiorul maşinii. Pe lângă acestea, sunt o mulţime de noi fotografii cu SUV-ul românesc în noi ipostaze.

Ca o noutate ce nu a fost inclusă în comunicatul de presă, consumul mediu al lui Duster se va ridica la 5,1 litri/100 km în cazul modelului 4×2 şi de 5,6 litri/100 km în cazul modelului 4×4. Evident, cifrele sunt valabile pentru motorizarea diesel de 1,5 litri, de 85, respectiv 105 CP.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.