Primele poze cu Dacia SUV!

daciaSUV2Forumul daciaclub.ro a reuşit performanţa de a prezenta în premieră mondială mult-aşteptatul SUV de la Dacia, intrând în posesia unor fotografii cu modelul necamuflat, făcute probabil în uzina de la Mioveni.

„Scăpate” sau nu intenţionat de Dacia, pozele arată un model aflat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte dezvoltarea. Designul împrumută elemente de la Nissan, mai ales în ceea ce priveşte partea posterioară, dar nu numai. Şi sistemul 4×4 va fi preluat de la constructorul japonez, un specialist în domeniu.

Se prea poate ca pozele să fi fost intenţionat oferite de Dacia pentru a testa reacţia publicului la noul model. Rămân însă multe necunoscute: numele maşinii, motorizările, preţurile etc.

Cert e că SUV-ul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt. Sper ca Dacia să dea drumul pozelor oficiale chiar mai devreme, aşa cum a făcut Citroen cu C3 a doua zi după ce pozele versiunii finale a maşinii au „transpirat” pe internet.

Acestea fiind spuse, cum vi se pare Dacia SUV?

Via daciaclub.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.