Primele poze cu interiorul SUV-ului Dacia Duster

duster_interior1Băieţii de la daciaclub.ro au făcut rost de primele imagini cu interiorul Daciei Duster. Aşa cum era de aşteptat, bordul SUV-ului românesc este în mare parte identic cu cel al gamei Logan, mai precis al hatchback-ului Sandero. Există însă şi câteva diferenţe estetice, precum fondul negru lucios al consolei centrale şi al gurilor de aerisire, dar şi comenzi noi, ca butonul 4×4/Lock de lângă brichetă sau comanda sistemului audio situată pe coloana de direcţie.

Sursa: daciaclub.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

3 comentarii la „Primele poze cu interiorul SUV-ului Dacia Duster”

  1. super tare ma bucur sper sa fie un model reusit si sa fie la fel de robust ca Logan

  2. Din pozele astea nu-mi dau seama daca are cotiera sau nu. S-ar putea ca Dacia sa faca o ghidusie si sa propuna cotiera in dotarea de serie. Ar fi frumos…

  3. Arata acceptabil. Din pacate, pentru o cotiera cred ca trebuie sa asteptam modelul urmator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.