Rally-show azi in parcarea Baneasa Shopping City

Prologul Raliului Ţara Bârsei care debutează mâine la Braşov va avea loc azi la Bucureşti. Mai precis în parcarea centrului comercial din Băneasa, unde piloţii din CNR vor concura pe un circuit amenajat ad-hoc. Iată că raliurile mai bagă în seamă şi Bucureştiul, chiar dacă nu cu un eveniment întreg, ci doar cu o superspecială.

Aşa că dacă v-aţi săturat de meciuri de fotbal anemice, de dezbateri televizate aiuritoare şi de politicieni idioţi, puteţi merge să vedeţi un spectacol adevărat în Băneasa, de la ora 19:00. Superspeciala de raliu va fi precedată de la ora 17:00 de curse demonstrative de karting, automobile de epocă, drift şi motociclism viteză.

După superspecială, piloţii vor pleca spre Braşov unde mâine are loc startul propriu-zis al Raliului Ţara Bârsei, start ce se va da la Magnolia Shopping Center la ora 9:30. Vor urma apoi şapte probe speciale, în lungime totală de 101,5 km, în zonele Azuga, Predeal, Săcele.

PS: Nu vă luaţi prietenele sau soţiile cu voi diseară. Cu atâtea magazine în jur sigur îşi vor găsi de lucru 🙂

Foto: keleti99ponta.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.