Rally-show azi in parcarea Baneasa Shopping City

Prologul Raliului Ţara Bârsei care debutează mâine la Braşov va avea loc azi la Bucureşti. Mai precis în parcarea centrului comercial din Băneasa, unde piloţii din CNR vor concura pe un circuit amenajat ad-hoc. Iată că raliurile mai bagă în seamă şi Bucureştiul, chiar dacă nu cu un eveniment întreg, ci doar cu o superspecială.

Aşa că dacă v-aţi săturat de meciuri de fotbal anemice, de dezbateri televizate aiuritoare şi de politicieni idioţi, puteţi merge să vedeţi un spectacol adevărat în Băneasa, de la ora 19:00. Superspeciala de raliu va fi precedată de la ora 17:00 de curse demonstrative de karting, automobile de epocă, drift şi motociclism viteză.

După superspecială, piloţii vor pleca spre Braşov unde mâine are loc startul propriu-zis al Raliului Ţara Bârsei, start ce se va da la Magnolia Shopping Center la ora 9:30. Vor urma apoi şapte probe speciale, în lungime totală de 101,5 km, în zonele Azuga, Predeal, Săcele.

PS: Nu vă luaţi prietenele sau soţiile cu voi diseară. Cu atâtea magazine în jur sigur îşi vor găsi de lucru 🙂

Foto: keleti99ponta.ro

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.