Reduceri de 1000 euro la Dacia Logan si Sandero pana la 31 decembrie

Dacia_SanderoDe sărbători, Dacia propune următoarea ofertă: reducere de până la 1.000 euro cu TVA la cumpărarea unui automobil Logan, Logan MCV sau Sandero. Pe lângă aceasta, garanţia oferită este de 4 ani sau 120.000 km, iar primele 7 rate de leasing sunt plătite de Dacia (evident, dacă se optează pentru achiziţionarea prin leasing).

Şi, pentru ca oferta să fie completă, taxa pe poluare este plătită tot de Dacia, cu condiţia ca maşina să fie înmatriculată în circulaţie înainte de 31 decembrie 2009. Dacă nu sunteţi adeptul leasing-ului şi preferaţi creditul, Dacia are şi aici o ofertă: avans de 0% şi un an de asigurare CASCO gratuit.

Practic, cu această ofertă, cel mai ieftin Sandero (1.4 MPI de 75 CP) poate fi achiziţionat cu 5.890 euro, cu taxe incluse. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2009, aşa că, dacă aveţi ceva „mărunţiş” prin buzunare şi sunteţi în căutarea unei maşini, merită să treceţi pragul unui dealer Dacia pentru a vedea despre ce este vorba.

Sursa: Dacia

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Reduceri de 1000 euro la Dacia Logan si Sandero pana la 31 decembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.