Reduceri de pana la 25% la Mitsubishi

pajeroM Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru România, propune prin intermediul reţelei naţionale de dealeri o campanie ce cuprinde o serie de discount-uri la aproape toate modelele Mitsubishi. Campania se va desfăşura în perioada 01 iunie – 31 august.

Cel mai mic membru al familiei, Colt MY2008, beneficiază de o reducere de până la 21.5%, disponibilă pentru versiunile de caroserie cu 3 şi 5 uşi şi o gamă amplă de motorizări (1.3 / 95 CP, 1.5/109 CP, 1.5 DiD / 95 CP).

Lancer Clasic vine cu un discount de 10%, în timp ce pentru modelul Lancer Sport Sedan reducerea creşte până la 15%. SUV-ul Outlander 2.2 Di-D poate fi şi el achiziţionat în această perioadă cu un discount de 25%.

Pasionaţii de off-road şi aventură se pot orienta către legendarul Pajero, mai accesibil ca oricând, de la doar 25.110 EUR (fără TVA). Discount-ul pentru acest model poate ajunge de asemenea până la 25%.

Un avantaj considerabil pentru client este şi reducerea de 15% pentru modelul L200, un pick-up elegant dar în acelaşi timp robust, cu o versatilitate ce poate satisface exigentele oricărei persoane.

Tot în această perioadă, Mitsubishi România intră în faza a doua a programului de „Înnoire a Parcului Auto Naţional”, anunţând şi introducerea monovolumului Grandis în program. Acesta beneficiază de un discount de 10%.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.