Reduceri de „sfarsitul lumii” la Badsi Nissan

campanie-badsi-nissanDacă ați trecut cu bine de sfârșitul lumii și vreți să sărbătoriți, dealerul Badsi Nissan vă propune „Very Very Black Friday”, o campanie de reduceri valabilă doar astăzi, 21.12.2012. Așa că dacă plănuiați să vă cumpărați un Nissan nou sau rulat ori accesorii pentru Nissan-ul din curte / fața blocului, iată care sunt reducerile.

1. Reduceri de peste 2.000 euro la modelele din gama Nissan: X-Trail, Murano, Pathfinder, 370 Z și Navara și de până la 1.200 euro la mașini second-hand.

2. Manoperă gratuită la revizia mașinilor, indiferent de marca autoturismului.

3. Discount de 10 % la factura finală în service pentru programările făcute azi – cei care se vor programa pentru orice altă intervenție in service, în afară de revizie, vor beneficia de un discount de 10 % la factura finală (inclusiv ITP). Nu intră în campanie lucrările de caroserie decontate de asigurator sau lucrările în garanție.

4. Reduceri de până la 70 % la accesoriile pentru mașini – pe listă sunt incluse machete auto, accesorii pentru iarnă, anvelope și jante sau diverse produse/servicii de întreținere auto.

5. Reduceri de până la 60% pentru cursurile de comunicare și dezvoltare profesională realizate de departamentul Coaching & Development Badsi.

Detalii în banner-ul atașat.

Sursa: Badsi Nissan

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.