Renault prezinta editia limitata Sandero Play Ltd in Africa de Sud

Sandero a primit o ediție specială denumită Play Ltd în Africa de Sud, acolo unde acest model se comercializează sub sigla Renault. Sandero este produs local în fabrica Nissan din Rosslyn, unde se mai află și o uzină BMW.

Ediția limitată 1.4 Play Ltd este bazată pe modelul Authentique 1.4 și va fi produsă în doar 100 de unități. Renault Sandero 1.4 Play Ltd beneficiază de abțibilduri cu înscrisul „Play Ltd”, jante speciale pe 14 țoli, evacuare cromată, apărătoare de noroi și un sistem audio cu MP3, USB și conectivitate iPod.

Renault acordă pentru Sandero 1.4 Play Ltd o garanție de cinci ani sau 150.000 de kilometri. Oare de ce în România garanția este de doar 3 ani sau 100.000 kilometri? Știu că au drumuri mult mai bune decât ale noastre (cine n-are?), dar mi se pare cam mare diferența.

Prețul de pornire în Africa de Sud pentru modelul special Sandero este de 109.000 rand (11.395 euro).Vom vedea oare o ediție specială Dacia Sandero Play și pe piața românească? Judecând după reclama în care se spune că Dacia Sandero „are chef de joacă”, ar fi o posibilitate.

Sursa: Wheels24

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.