Sandero Stepway pleaca de la 9200 euro

sandero_stepwayÎncepând din data de 23 iunie 2009, modelul Dacia Sandero Stepway poate fi comandat în toată reţeaua Dacia din România. Versiunea Stepway a modelului Sandero este disponibilă în două variante de motorizare, pe benzină, 1.6 MPI 90 CP, la un preţ de 9200 euro, respectiv, pe motorină, 1.5 dCi 70 CP, la un preţ de 10400 euro.

Aerul condiţionat este oferit gratuit în cadrul campaniei promoţionale Clima Plus. Cele două versiuni de motorizare – benzină 1.6 litri 90 CP şi diesel dCi 70 CP – bine cunoscute de pe celelalte vehicule din gamă, se remarcă prin consumuri şi emisii poluante scăzute. „Benzinarul” are un consum mediu de 7,6l/100 km, în timp ce diesel-ul se mulţumeşte cu doar 5,3l/100 km. În cazul acestuia din urmă, emisiile de CO 2 nu depăşesc 140g/km, astfel încât Dacia Sandero Stepway dCi afişează semnătura Dacia eco².

Echipamentele de siguranţă prezente pe Dacia Sandero Stepway includ sistemul ABS Bosch 8.1 cu repartitor electronic de frânare (EBV), asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) şi două airbag-uri, pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta.

La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile în Europa, Dacia Sandero Stepway beneficiază de o garanţie de 3 ani sau de 100 000 km. Trei culori metalizate sunt disponibile în serie: Gris Platine, Gris Comète şi Roşu de Foc.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.