Se blocheaza Bucurestiul! Saptamana viitoare

UPDATE: Emil Boc zice că a ajuns la un acord cu transportatorii şi că aceştia îşi vor amâna protestul pentru săptămâna viitoare, în cazul în care guvernul nu se va ţine de cuvânt. Deci eu zic să ne pregătim pentru săptămâna viitoare.

Mâine şi poimâine ar fi bine, dacă ţineţi la nervii voştri, să nu circulaţi prin Bucureşti cu maşina. Asta pentru că între Piaţa Victoriei şi Piaţa Presei Libere vor fi „parcate” peste 12.000 de taxi-uri, autobuze şi autocare. Aţi ghicit, e vorba de un protest al transportatorilor din România, desfăşurat între orele 10-15.

Aceştia protestează împotriva transportatorilor-pirat, pentru care cer sancţiuni şi amenzi mai drastice decât cele actuale. În plus, transportatorii solicită prelungirea autorizaţiilor până în 2016 şi o lege unică a transporturilor. Ei sunt hotărâţi să nu renunţe la miting până când nu vor semna un protocol sau nu se va lua o hotărâre de guvern favorabilă solicitărilor acestora.

Ce face guvernul în timpul ăsta? Fuge la Iaşi. Deşi nu ne aflăm în 1916, miniştrii pleacă mâine la Iaşi, unde vor ţine o şedinţă de guvern. Numai că nici acolo nu vor avea linişte, circa 1.500 de sindicalişti din învăţământ urmând să demonstreze în timpul şedinţei. Sezonul grevelor a început.


Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Se blocheaza Bucurestiul! Saptamana viitoare”

  1. Deci am trecut si peste faza asta. Dar am vazut azi o faza care merita spusa pe toate caile media.
    In sectorul 2 nu mai au licenta de ridicare a masinilor ( firmele respective ) asa ca primaria merge mana in mana cu firme de tractare independente. Le da alora 100 de lei si ii cere prostului care parcheaza prost 850 de lei. Combinatie mare. Firma care a fost surprinsa ca lua astfel de masini e aceasta
    http://www.tractari-auto-bucuresti1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.