Senzational!!! Primul “Cayenne” care arata bine

gemballa_1024_768_1210Gemballa a modificat destul de multe modele Porsche în ultimii ani, dar până la Tornado 750 GTS niciunul nu mi-a atras atenţia. Ok, până acum niciun Porsche Cayenne nu m-a făcut să vărs o lacrimă şi să mă facă să mă gândesc la el în cazul în care am să câştigat la loto aşa cum a făcut Range Rover Sport, însă impactul vizual şi numărul inutil de cai putere al lui Tornado m-au făcut să am gânduri necurate.

Folosind modelul Cayenne Turbo, Gemballa a înlocuit tabla inutilă de pe caroserie cu fibră de carbon pentru creşterea downforce-ului, a mărit gurile de aer din masca faţă, V8-ului de pe Cayenne i s-au mai modificat pistoanele, i s-a adăugat un nou turbocompresor şi uite aşa s-a ajuns la 750 cai putere şi un cuplu de 775 Nm, a mai schimbat frânele, câte ceva pe la interior, iar rezultatul final a fost  Tornado 750 GTS.

Caii putere și cuplul se traduc într-un timp de 4,3 s pentru 0-100 km/h şi o viteză de top de 298 km/h. Dacă prietenii îţi spun Schumi şi ai mai mult de 2 testicole poţi să le ceri băieţilor de la Gemballa să transmită toată puterea către roţile spate. Interesant, nu? Ei bine şi mai interesant e preţul de 400.000 €.

După cum ziceam, uraţi-mi baftă să câştig la loto săptămâna asta şi promit că vă dau o tură cu noul meu Tornado 750 GTS, tracţiune spate 😉

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.