Super oferte la Chevrolet

chevrolet-logo1Chevrolet anunţă reduceri substanţiale la toată gama de automobile comercializate în România. Astfel, Chevrolet Spark este disponibil acum cu o reducere de 17% până la 30 iunie 2009 şi preţuri promoţionale începând de la 5968 Euro (TVA inclus), pentru echiparea de bază.

Spark cu aer condiţionat – 6685 euro

La doar 6682 Euro cu TVA inclus sau 5832 Euro cu TVA şi prima de casare incluse, Spark vine cu cea mai bună ofertă cu aer condiţionat de pe piaţă. Modelul este echipat cu aer condiţionat, airbag şofer, geamuri electrice faţă, servodirecţie şi inchidere centralizată.

spark

Aveo Sedan cu aer condiţionat – 7344 euro

Reduceri şi mai mari sunt la Chevrolet Aveo Sedan, disponibil acum cu un discount de până la 24,8%. Astfel, Aveo Sedan echipat cu aer condiţionat, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer, închidere centralizată, servodirecţie şi volan ajustabil pe înălţime poate fi achiziţionat cu suma de 7344 euro (TVA inclus) sau 6494 Euro (TVA şi prima de casare incluse). Oferta este valabilă până la 30 aprilie 2009, în limita stocului disponibil.

aveosedan

Aveo hatchback cu ABS şi aer condiţionat- 9392 euro

Noul Chevrolet Aveo este disponibil cu reduceri de 10%.  Echipat cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer şi pasager, închidere centralizată, servodirecţie şi volan ajustabil pe înălţime, Aveo hatchback costă 9392 euro cu TVA inclus sau doar 8542 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2009.

aveo

Lacetti hatchback complet echipat: 9600 euro

Gama Chevrolet Lacetti (4 uşi, 5 uşi şi SW) este disponibilă cu o reducere de 25%. Lacetti 5 uşi,  echipat standard cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, închidere centralizată cu telecomandă şi alarmă, geamuri electrice faţă şi coloană de direcţie reglabilă pe înălţime la doar 9600 Euro cu TVA inclus sau 8750 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2009.

lacetti

Captiva, de la 17848 euro

SUV-ul Chevrolet Captiva este disponibil cu preţuri începând de la 17848 Euro cu TVA inclus sau de la doar 16998 Euro cu TVA şi prima de casare incluse.

captiva

Cruze, preţ de lansare 13.200 euro

Noul Chevrolet Cruze este lansat cu o echipare premium în standard la un preţ surprinzător: aer condiţionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice faţă, oglinzi electrice cu încălzire, Radio CD cu MP3, alarmă şi închidere centralizată la doar 13200 Euro cu TVA inclus sau la numai 11850 Euro cu TVA şi prima de casare incluse.

ccruze

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.