Super oferte la Chevrolet

chevrolet-logo1Chevrolet anunţă reduceri substanţiale la toată gama de automobile comercializate în România. Astfel, Chevrolet Spark este disponibil acum cu o reducere de 17% până la 30 iunie 2009 şi preţuri promoţionale începând de la 5968 Euro (TVA inclus), pentru echiparea de bază.

Spark cu aer condiţionat – 6685 euro

La doar 6682 Euro cu TVA inclus sau 5832 Euro cu TVA şi prima de casare incluse, Spark vine cu cea mai bună ofertă cu aer condiţionat de pe piaţă. Modelul este echipat cu aer condiţionat, airbag şofer, geamuri electrice faţă, servodirecţie şi inchidere centralizată.

spark

Aveo Sedan cu aer condiţionat – 7344 euro

Reduceri şi mai mari sunt la Chevrolet Aveo Sedan, disponibil acum cu un discount de până la 24,8%. Astfel, Aveo Sedan echipat cu aer condiţionat, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer, închidere centralizată, servodirecţie şi volan ajustabil pe înălţime poate fi achiziţionat cu suma de 7344 euro (TVA inclus) sau 6494 Euro (TVA şi prima de casare incluse). Oferta este valabilă până la 30 aprilie 2009, în limita stocului disponibil.

aveosedan

Aveo hatchback cu ABS şi aer condiţionat- 9392 euro

Noul Chevrolet Aveo este disponibil cu reduceri de 10%.  Echipat cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer şi pasager, închidere centralizată, servodirecţie şi volan ajustabil pe înălţime, Aveo hatchback costă 9392 euro cu TVA inclus sau doar 8542 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2009.

aveo

Lacetti hatchback complet echipat: 9600 euro

Gama Chevrolet Lacetti (4 uşi, 5 uşi şi SW) este disponibilă cu o reducere de 25%. Lacetti 5 uşi,  echipat standard cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, închidere centralizată cu telecomandă şi alarmă, geamuri electrice faţă şi coloană de direcţie reglabilă pe înălţime la doar 9600 Euro cu TVA inclus sau 8750 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2009.

lacetti

Captiva, de la 17848 euro

SUV-ul Chevrolet Captiva este disponibil cu preţuri începând de la 17848 Euro cu TVA inclus sau de la doar 16998 Euro cu TVA şi prima de casare incluse.

captiva

Cruze, preţ de lansare 13.200 euro

Noul Chevrolet Cruze este lansat cu o echipare premium în standard la un preţ surprinzător: aer condiţionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice faţă, oglinzi electrice cu încălzire, Radio CD cu MP3, alarmă şi închidere centralizată la doar 13200 Euro cu TVA inclus sau la numai 11850 Euro cu TVA şi prima de casare incluse.

ccruze

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.