Top Gear difuzeaza in aceasta seara aventurile din Romania

topgearAtenţiune, atenţiune! În această seară Top Gear revine pe micile ecrane cu primul episod din sezonul 14! BBC 2 va difuza de la ora locală 21:00 (23:00 în România) primul episod din noul sezon al seriei 14. Interesul românilor pentru emisiunea din această seară este maxim, pentru că subiectul principal al acesteia va fi reprezentat de aventurile celor trei prezentatori în ţara noastră, filmate în septembrie pe litoral, în Bucureşti şi pe Transfăgărăşan.

Pentru România este o modalitate extraordinară de promovare, având în vedere audienţa uriaşă pe care o înregistrează emisiunea pe tot globul. Aşa că, indiferent de câte „mişto-uri” vom auzi la adresa drumurilor şi traficului de pe la noi (majoritatea pe bună dreptate), România va ajunge în această seară în milioane de case din întreaga lume. Mulţumim, Top Gear!

Iată şi promo-ul făcut de cei de la Top Gear noului sezon (la final apar şi imagini filmate la noi):

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.