Un test neobisnuit cu Ferrari FF

Test-Ferrari-FF-EvoCum e să conduci un Ferrari zi de zi, fie vară, fie iarnă? Până să apară modelul cu tracțiune integrală FF, conceptul de a folosi un Ferrari zilnic, poate chiar ca unica mașină, nici măcar nu exista. Dintotdeauna, Ferrari-urile au fost mașini de vreme bună, care în lunile reci hibernează în garaje încălzite.

Lucrurile se mai schimbă însă, chiar și pentru un brand atât de conservator precum Ferrari. Pentru prima dată constructorul italian propune un „everyday supercar”, shooting-brake-ul 4×4 FF. E pretextul perfect pentru ca jurnaliștii auto să ceară un FF pentru un mini-test de anduranță. Harry Metcalfe de la revista britanică Evo a avut privilegiul să meargă timp de două săptămâni cu un Ferrari FF. Cum e să parcurgi 2.000 de mile (circa 3.200 km) la volanul acestui supercar cu patru locuri și portbagaj încăpător? Nu vă spun decât că 0mul nu s-a putut abține și a făcut și puțin off-road cu Ferrari-ul. Restul aventurii, în filmulețul de mai jos.

Via Carscoop

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.