Update discret la Mercedes-Benz Clasa C

mercedes_c-classfacelift_3La nici doi ani de la lansare,  Mercedes-Benz Clasa C primeşte deja o primă modificare estetică. Este vorba de un upgrade la nivelul blocurilor optice, mai precis introducerea luminilor de zi cu LED-uri.

Importatorul Mercedes-Benz în Marea Britanie a postat fotografiile cu versiunea actualizată a lui C-Class pe site-ul propriu, la pagina de configurator. Modificările aduse sunt discrete: spoiler uşor redesenat, lumini de zi cu LED-uri (mersi Audi) şi noi jante.

Chiar dacă nu se vede în poze, se aude că Mercedes-Benz va îmbunătăţi sistemul COMAND, iar motoarele vor fi şi ele upgradate pentru un consum mai mic de combustibil şi emisii reduse. Prezentarea oficială va avea loc în ianuarie la Detroit sau în martie la Geneva, vînzările începând imediat după lansare.

Via | Jalopnik

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.