Urmariti live cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Dacă vreți să urmăriți live ultimele două ore și jumătate ale cursei de 24 de ore de la Nurburgring o puteți face aici. E foarte spectaculoasă, chiar dacă nu participă decât mașini bazate pe automobile de producție. Nu sunt LMP-uri ca la Le Mans, dar sunt foarte multe supercar-uri, de genul Lexus LF-A, Aston Martin V12 Vantage, Porsche 911, BMW M3 GT2 și GT4 etc.

Participă mașini de toate tipurile, de la MINI-uri, la Volkswagen Scirocco pe gaz, Peugeot RCZ sau Aston Martin Rapide, pilotat printre alții de CEO-ul Aston Martin, Ulrich Bez.

În acest moment liderul surpriză la general este echipajul cu numărul 9, pe un Porsche 911 GT3 R Hybrid, care beneficiază de consumul de combustibil mai mic grație sistemului hibrid de propulsie (și deci mai puține opriri la boxe). Îl urmează BMW-ul M3 GT2 pilotat printre alții de fostul campion din WTCC, Andy Priaulx.

Pe trei este Ferrari-ul F430 GTC cu numărul 43, urmat de Audi-ul R8 LMS cu nr. 97 și de BMW-ul Z4 GT3 cu numărul 76.

Vizionare plăcută!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.