VIDEO: Dacia Lodgy in teste pe soselele romanesti

Acestea sunt primele filmuleţe cu Dacia Lodgy în mişcare și totodată primele filmări cu monovolumul marocan pe şoselele româneşti. Ele au fost realizate de un şofer care circula liniştit pe drumul naţional 71, între Târgovişte şi Pucioasa, când a văzut în faţă nu una, ci patru Lodgy albe cu numere roşii pentru probe.

Bineînţeles, omul s-a apucat imediat să le filmeze şi nu s-a oprit din filmat nici măcar în timp ce le depăşea. După ce a trecut de ele, s-a dat repede jos din maşină şi le-a filmat din nou în timp ce treceau. Îi mulţumim lui iulica79 pentru eforturi şi pentru că a urcat filmuleţele pe YouTube. Aşadar, ce părere aveţi, se încadrează bine Dacia Lodgy în peisajul rutier românesc?

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

6 comentarii la „VIDEO: Dacia Lodgy in teste pe soselele romanesti”

  1. @anunturi auto
    Bine ca a preluat-o si merge. Ca nici cehii sau altii nu s-au apucat ei sa inventeze masini, tot cu investitori seriosi au facut treaba.
    Sa speram ca si la Craiova o sa inceapa sa se miste lucrurile la fel de bine ca la Pitesti.

  2. A cam trebuit sa preia cineva si Dacia de la noi ca sa demonstreze ca se poate face treaba, ca noi nu am fost in stare.

  3. Eram la volan, nu era nimeni in dreapta… e putin cam greu sa faci poze la ceva in mers in timp ce esti la volan 🙂

  4. Masina e chiar draguta si ii sta bine in alb 🙂

    Pe langa subiect, se pare ca centrul Renault de la Titu e pus pe treaba. Am vazut la un moment dat cateva dube Renault cu nr de probe, pe acelasi drum, insa intre Targoviste si Titu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.