VIDEO / Nou clip de prezentare Dacia Duster

Dacia_Duster_4Până la prezentarea oficială de la Geneva, din martie, Dacia le face aşteptarea mai uşoară fanilor şi prezintă un nou film cu SUV-ul Duster. Dacă primul a fost cam scurt şi cam „zgârcit” în detalii de data aceasta putem vedea secvenţe şi din interior, iar maşina este filmată din toate unghiurile şi în medii diferite. Enjoy!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

2 comentarii la „VIDEO / Nou clip de prezentare Dacia Duster”

  1. Da, pana acum, pe hartie, pare o masina excelenta la banii astia. Ramane insa sa vedem cum se descurca prin gropile si coclaurile patriei, acolo isi va da dovada soliditatii si fiabilitatii. Oricum, e cel mai important model lansat de Dacia dupa Logan berlina.

  2. este foarte frumoasa. Ma face mandra ca sunt roman, ce mai. Sa vedem si interiorul si finisajele. Dar modelul este beton. Ma gandesc sa-mi cumpar una. Pretul este foarte, foarte bun. Bine trebuie sa vedem consumul, dotarile, din cadrul pretului, etc.
    Felicitari grupului Renault, felicitari Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.