Volkswagen Fox facelift copiaza cu nerusinare noul Polo

fox1Criză de designeri la Volkswagen? Aşa ar părea, judecând după ultimele facelift-uri: Transporter a primit faruri asemănătoare cu cele de la noul Golf, Golf break le-a primit pe cele de la Golf dar în spate a rămas neschimbat şi acum a venit Fox, care pare o copie nereuşită a noului Polo.

Privit din faţă, Fox facelift arată exact ca Polo. Aceleaşi faruri, aceeaşi grilă longitudinală. Doar proporţiile dau de înţeles că e vorba de altă maşină, în timp ce la partea posterioară au fost schimbate doar spoilerul şi desenul interior al stopurilor. Chiar şi interiorul a primit un tratament stil Polo, din acest punct de vedere operaţiunea fiind reuşită.

Pe piaţa de origine a lui Fox, cea braziliană, maşina va dispune de motorizări pe benzină de 1,0 litri (76 CP) şi 1,6 litri (104 CP). Pentru Europa nu există încă nici un fel de informaţii oficiale.

Sincer să fiu, mi-e dor de Lupo. O maşină de clasă mini cu personalitate, de asta are nevoie Volkswagen, nu de un Foxpolo banal şi anost.

Sursa: noticiasautomotivas.com.br

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Lucrez în presa auto din 2004, domeniu care mi-a permis până acum să fiu mai aproape de pasiunea mea. În aceşti ani de presă am trecut pe la AutoMondial, ProSport şi Gazeta Sporturilor. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu, care îmi împărtăşeşte pasiunea pentru curse. Am participat tot sezonul 2007 la campionatul FRAS, iar în 2008 am concurat la două etape ACR şi la una FRAS. Acest blog se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, vreau să subliniez faptul că acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Aşa că, dacă opiniile pe care le găsiţi aici vi se par subiective, e normal, sunt scrise de un om.

Un comentariu la „Volkswagen Fox facelift copiaza cu nerusinare noul Polo”

  1. Pingback: Auto-blog.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.