Volkswagen Fox facelift copiaza cu nerusinare noul Polo

fox1Criză de designeri la Volkswagen? Aşa ar părea, judecând după ultimele facelift-uri: Transporter a primit faruri asemănătoare cu cele de la noul Golf, Golf break le-a primit pe cele de la Golf dar în spate a rămas neschimbat şi acum a venit Fox, care pare o copie nereuşită a noului Polo.

Privit din faţă, Fox facelift arată exact ca Polo. Aceleaşi faruri, aceeaşi grilă longitudinală. Doar proporţiile dau de înţeles că e vorba de altă maşină, în timp ce la partea posterioară au fost schimbate doar spoilerul şi desenul interior al stopurilor. Chiar şi interiorul a primit un tratament stil Polo, din acest punct de vedere operaţiunea fiind reuşită.

Pe piaţa de origine a lui Fox, cea braziliană, maşina va dispune de motorizări pe benzină de 1,0 litri (76 CP) şi 1,6 litri (104 CP). Pentru Europa nu există încă nici un fel de informaţii oficiale.

Sincer să fiu, mi-e dor de Lupo. O maşină de clasă mini cu personalitate, de asta are nevoie Volkswagen, nu de un Foxpolo banal şi anost.

Sursa: noticiasautomotivas.com.br

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Un comentariu la „Volkswagen Fox facelift copiaza cu nerusinare noul Polo”

  1. Pingback: Auto-blog.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.