E posibil ca benzina si motorina sa se scumpească… din nou

Caricatura pret combustibiliCând am auzit că guvernul ar putea decide miercuri majorarea accizelor la combustibili începând cu 1 aprilie, în funcţie de situaţia încasărilor la buget pe luna martie, am înjurat timp de câteva minute, după care m-am dus şi am fumat o ţigară. Spre ghinionul meu, am lăsat pagina cu ştirea respectivă deschisă, iar când m-am întors de la ţigară am recitit titlul, de unde rezultă că m-am pus, din nou, pe înjurat.

„Decizia privind creşterea accizelor la combustibili cu data de 1 aprilie ar putea fi discutată în prima şedinţă de Guvern, unde se aşteaptă o prezentare a evoluţiei încasărilor pe luna martie din partea ministrului Gheorghe Pogea. Dacă încasările pe primele 25 de zile ale lunii martie vor fi mai mici decât se estima iniţial, este posibil să decidem creşterea accizelor la benzină şi motorină„, au declarat reprezentanţii guvernului. Deci băieţii, care se plimbă în fiecare zi în Audi A6 luat pe banii noştri, vor să să le intre mai mulţi bani în visterie şi asta din cauză că maşinile noastre nu consumă atât de mult precum anticipau ei.

Băi rahaţilor, parcă era criză? Având în vedere că ne mai permitem un plin de motorină/ benzină pe lună vi se pare prea mult?

Dacă se majorează accizele la combustibili, şi implicit preţurile la tot ce înseamnă bun de larg consum, hai să nu mai dăm bani la stat. Mie, cel puţin, statul nu mi-a oferit nimic în ultimii 4 ani, de când plătesc taxe şi impozite, deci e timpul să-i plătesc şi eu cu aceeaşi monedă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.