Ambasadorul Frantei in Romania a ales un Citroen C6

C6_Ambasada-Frantei_-02Ambasadorul Franţei în România, Excelenţa Sa Henri Paul, călătoreşte începând cu săptămâna aceasta în confortul oferit de modelul Citroën C6. Excelenţa Sa a optat pentru versiunea Exclusive, echipată cu motorul diesel 2,7 HDi  de 208 CP, cuplat la o cutie de viteze automată.

La bordul noului său Citroën C6, diplomatul francez va beneficia de siguranţa, luxul şi tehnologia încorporate de acest vehicul avangardist: 9 airbag-uri, sistem de navigaţie cu ecran color, scaune încălzite faţă-spate, sistem de încălzire suplimentară programabil şi toată gama de sisteme de de siguranţă şi asistenţă la condus – ABS, EBD, AFU, ESP şi ASR. Respectând valorile segmentului său – eleganţa, rafinamentul, prestanţa – şi asociându-le valorilor esenţiale şi istorice ale mărcii Citroën – stilul, confortul, inovaţia – C6 a devenit vehicul prezidenţial în Franţa.

Alegerea Excelenţei Sale ne încântă şi confirmă atuurile acestui model vârf de gamă. Suntem mândri că putem pune la dispoziţia Excelenţei Sale un vehicul performant, elegant şi perfect adaptat poziţiei şi personalităţii sale. De altfel, de-a lungul istoriei sale de 90 de ani, marca Citroën a fost asociată prin modelele sale emblematice – DS, 2 CV, Traction Avant – unor personalităţi marcante ale epocii”, a declarat Didier Gerard, directorul general Citroën România, la predarea vehiculului către distinsul client.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.