Autoklass a deschis o noua reprezentanta Mercedes-Benz la Ploiesti

autoklass_ploiesti1Autoklass Grup şi-a extins reţeaua cu o nouă locaţie, Autoklass Ploieşti, deschiderea oficială a noului centrului autorizat Mercedes-Benz având loc joi, 30 iulie. 

Prezent la ceremonia de deschidere, domnul Michael Grewe, CEO Mercedes-Benz România, a subliniat importanţa deosebită a noii locaţii : „Mercedes-Benz înseamnă calitate, tradiţie şi capacitatea de a fi alături de oameni de-a lungul timpului, lasând lucruri frumoase în urma sa. Felicitari grupului Autoklass pentru munca depusă în construirea acestui spaţiu şi pentru că este de fiecare dată alături de clienţii săi”.

Aflat pe Strada Ştrandului nr. 61A, Centrul Autoklass Ploieşti ocupă o suprafaţă de 20.117 mp, din care suprafaţa construită este de 2.879 mp. Spaţiul destinat showroom-ului este de aproximativ 750 mp, iar suprafaţa atelierului este de 1677 mp. Service-ul dispune de opt posturi de lucru mecanică-electricitate, două spălătorii, cabine de vopsit, inclusiv autoutilitare, şi permite repararea simultană a şase camioane.

Investiţia totală a Grupului Autoklass atât pentru service, cât şi pentru showroom este de 3 milioane de euro.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.