BMW 325xi

113016600061De ce am ales BMW… nu pentru că sunt cocalar (am ceafa groasă dar nu-mi curge scuipat din gură) ci pentru că un BMW ne-a salvat viaţa mea şi a soţiei mele într-un accident. Martorii spuneau că dacă eram în altă maşină şi acum mai căutau rămăşiţe p-acolo.

Faţă de primul BMW condus, cel actual are 6 cilindri în linie, 192 CP, tracţiune integrală şi cutie automată.

113016600041

La capitolul dotări avem aşa: scaune reglabile şi încălzite, oglinzi rabatabile electric şi încălzite, faruri cu xenon cu spălare şi încălzite (glumă), climă, sistem audio Harmann-Kardon cu magazie de cd-uri, oglindă interioară cu heliomare automată şi nu mai știu.

La capitolul feeling: toţi şoferii laudă BMW-ul. Eu, fiind subiectiv, o să-l laud la rândul meu… Acceleraţia şi transmisia automată se poartă de parcă ţi-ar citi gândurile (ex: dacă rulezi cu 60 la oră constant ea o să treacă într-o treaptă superioară pentru a scade consumul şi, dacă vrei să depăşeşti, calci acceleraţia un pic mai rapid şi o să schimbe imediat într-o treaptă inferioară, sau chiar două pentru a-ţi da cuplul de care ai nevoie instantaneu). În curbe e maşina cu cea mai mare stabilitate dintre toate pe care le-am condus (are suspensii sport, dar îi aduc şi o bilă neagră din cauză că simţi gropile mai puternic). Sistemul audio şi bordul desenat impecabil te fac să te simţi confortabil şi când rulezi cu 30 km/h şi la 185 km/h.

113016600061

Legat de costuri… Da, sunt mai mari! Dar nu cu mult: un schimb de ulei şi filtre (benzină, aer, particule) ajunge cu tot cu manoperă şi alte costuri la 700RON. Impozitul: 400 RON. Consum: 15 l/100 km.

12 comentarii la „BMW 325xi”

  1. BMW-urile au reputatia de a fi masini de cocalar, da’ mie imi plac la nebunie (si va asigur ca nu sunt cocalar), mi se par niste masini incredibil de sportive

  2. shi eu am un bmw seria 3 din 2005 full options. multumit de cei 180 de cp dar am avut un accident cu ea, a intrat un volvo in mine shi a trebuit sa ii schimb usile fata spate de pe dreapta shi m-a costat 10000, deci costa cat de cat mult

  3. Deşi nu e marca mea preferată, e clar că BMW este constructorul numărul 1 de maşini sportive din lume (atenţie, nu sport). Iar faptul că mulţi cocalari preferă această marcă nu-i strică reputaţia după părerea mea. Întotdeauna voi privi cu admiraţie un BMW, fie el Seria 3, 5 sau 7. X-urile şi Seria 1 nu-mi plac.

  4. Sunt de accord cu propietarul masini … BMW Rules din multe puncte de vedere…am si eu un 320 ci la 170 calutzi si sunt super multumit de ea…cum merge cum trage…cum sta in curbe…precizie la toate comenzile…pacat k ii strica reputatia (la noi)cocalarii astia spurcati nesuferiti …

  5. Nu vreau sa par rau, dar ce are bmw si nu are alta masina de spui ca v-a salvat viata? 🙂

    Legat de revizie e bine, eu am dat 14.5 mil la un Leon FR.

  6. Tabla groasă. Structura tare… Nu ştiu, nu sunt expert. Procentul de supravieţuire a accidentaților în râpa (30 m) de la Posada e sub 5%.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.