Bugatti pregateste o surpriza de proportii – stirea nu e pentru cei saraci

Bugatii Veyron Bleu CentenaireCâţi dintre voi au auzit de varianta Bleu Centenaire edition a super mega bolidului Bugatti Veyron? Dar câţi dintre voi se aşteptau la mai mult şi au fost dezamăgiţi de ce a prezentat Bugatti la salonul de la Geneva? Eram sigur, suma celor dezamăgiţi e egală cu suma celor care au auzit de Bleu Centenaire, adică 0. Dacă sunt, printre cei care citesc blog-ul, persoane care ştiau de Bugatti-ul albastru acestea sunt rugate să se prezinte la ghişeul 1 să-şi ridice sticla de bere.   

În continuarea acestui articol de senzaţie ţin să-i anunţ pe cei care se îndreaptă, în acest moment, spre ghişeul 1 să-şi ridice berea că Bugatti are o surpriză pentru voi. Da, azi e ziua voastră norocoasă, bere gratis şi surprize de la Bugatti. După cum ziceam, în Septembrie,  compania fondată de un italian, în Franţa şi astăzi deţinută de grupul VW va prezenta la salonul auto de la Frankfurt o maşină mai puternică decât actualul Veyron, a cărui producţie se va încheia în curând. 

La ce să ne aşteptăm de la noul model al celor de la Bugatti? În primul rând la mai multă putere, proporţii asemănătoare Veyron-ului şi la un preţ pe măsură. Când va începe producţia? 2011-2012.  

Căşuneanu, se aude acolo în spate?

foto: autoblog.com

2 comentarii la „Bugatti pregateste o surpriza de proportii – stirea nu e pentru cei saraci”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.