Ce a fost mai intai, Bazac sau Ferrari?

Vă propun un mic test. Despre ce aţi auzit mai întâi, despre Ion Bazac sau despre Ferrari? Întrebarea poate părea idioată, însă interviul acordat de Ion Bazac în revista „Auto Motor şi Sport” din iulie mă pune pe gânduri. Uite ce zice importatorul Ferrari în România: „Prezenţa mea, anul trecut, ca persoană publică într-un guvern nu a făcut decât să crească notorietatea Ferrari şi lucrul acesta este de luat în seamă„.

Nu zău? În rândul cărei categorii de persoane a crescut notorietatea Ferrari? Că printre cei care au bani de un Ferrari mă îndoiesc că există măcar unul care să nu fi auzit de marca asta înainte să apară domnul Bazac pe firmament. Eu zic că oamenii de la Maranello ar trebui să-i mulţumească „ministrului Ferrari”, fiindcă datorită lui a mai crescut notorietatea brandului ăsta amărât în România.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

2 comentarii la „Ce a fost mai intai, Bazac sau Ferrari?”

  1. Domnule Ion Bazac, nu am contestat competenta dumneavoastra in domeniul medical, chiar daca ultima propozitie poate fi considerata rautacioasa. Daca imi permiteti exprimarea asta, n-am gasit alta rima. Oricum, am scos propozitia respectiva din postare.

    Sunt convins insa ca aveti umor si ca ati descifrat ironia din text. Pentru un pasionat de domeniul auto afirmatia dumneavoastra din „AMS” suna foarte ciudat.

    Raman la parerea ca de cresterea notorietatii Ferrari se ocupa cu succes echipa de Formula 1 si modelele de strada ale marcii. Mentionarea numelui Ferrari in stiri referitoare la sistemul de sanatate romanesc si la guvern nu cred ca a ajutat in vreun fel marca. Din contra, ma tem ca i-a facut deservicii.

  2. Sunt surprins de multe ori cat de usor sunt comentate afirmatii publice…fara a fi trecute prin filtrul gandirii. Cat am fost Ministrul Sanatatii au fost 18.768 de referiri la numele Ferrari in media din Romania, de peste 8 ori mai multe ca in anul precedent numirii mele. Practic, involuntar presa a crescut notorietatea acestui brand in Romania. In legatura cu personajul care a fost Ministrul Sanatatii, din pacate pentru autorul acestui articol trebuie sa mentionez ca am fost mai mult de 10 ani medic si mult mai putin Presedinte la Forza Rossa. Evident este prea putin ” incitant ” faptul ca sunt Doctor in Medicina, medic specialist in sanatate publica si management, MBA in Health Management, Supraspecializare in conducerea serviciilor medicale si sociale, Doctor Honoris Causa al Institutului Superior de Finante din Roma pentru lucrarea Finantarea Sistemelor Sanitare inn tarile in tranzitie. Evident…..conteaza doar ” Ministrul Ferrari ” . Din fericire …..doar pentru UNII!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.