Ce masini isi mai cumpara bugetarii: Volkswagen Passat R36…

Aţi văzut vreodată pe stradă un Passat R36? Mă gândeam eu. Deşi poartă numele poate celei mai banale berline de clasă medie, acest model de Passat e foarte rar. Are un motor V6 pe benzină de 3,6 litri care dezvoltă 300 cai-putere, tracţiune integrală şi un design personalizat.

Maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde, fiind cam cel mai rapid model din gama VW din acest punct de vedere. Dar şi printre cele mai scumpe, preţul pornind de la 35.986 euro (42.823 euro cu TVA).

Acum dacă vă întrebaţi ce fel de client român îşi cumpără un Passat R36, e suficient să citiţi ultimul număr al revistei Kamikaze. Clientul este Romgaz. Directorii de la această companie de stat şi-au „tras” anul trecut un Passat R36, pe care noi am dat 45.000 euro. Deh, nu puteau să-şi ia orice Passat TDI de „fraieri”. Că de Logan nici n-are rost să vorbim, e prea jos pentru pretenţiile lor. Muriţi, bă!

Sursa: Kamikaze

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.