Chevrolet Cruze, preturi de la 13200 euro in Romania

cruze1Începând cu luna aprilie, Chevrolet Cruze, urmaşul modelului Lacetti, poate fi comandat şi în România, de la un preţ de 13200 euro cu TVA inclus. Pentru această sumă, sedanul compact vine echipat standard foarte bine: aer condiţionat, şase airbaguri, ABS+EBD, TCS (controlul tracţiunii), radio-CD cu MP3.

Preţul corespunde motorizării pe benzină de 1,6 litri şi 113 cai-putere, care oferă performanţe rezonabile: 0-100 km/h în 11,8 secunde şi un consum mediu de 6,8 litri/100 km. Tot atât consumă şi motorul de 1,8 litri şi 141 cai-putere, însă acesta oferă o acceleraţie mai rapidă (10 secunde), mulţumită şi cuplului maxim de 176 Nm obţinut la 3.800 rpm (85% din acesta disponibil chiar de la 2.000 rpm).

Vârful în materie de motorizări îl reprezintă turbodieselul de 2,0 litri şi 150 cai-putere (cuplu de 320 Nm), al cărui consum mediu de 5,6 litri/100 km asigură o autonomie de 1.000 km pentru Cruze. Dotat cu acest propulsor, noul Chevrolet accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 8,7 secunde. Pe parcursul acestui an va fi lansată şi o versiune de 125 cai-putere a aceluiaşi motor. De menţionat că toate propulsoarele respectă normele Euro 5, iar dieselul este dotat şi cu filtru de particule. Mai multe detalii pe microsite-ul dedicat lui Chevrolet Cruze.

Foto: GM

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.