Dacia a produs modelul cu numarul 4.000.000

Dacia a produs modelul cu numărul 4 milioane la uzina din Mioveni, acesta fiind un Duster 4×4 în echiparea de top Laureate. Clientul din România a ales pentru această maşină culoarea brun caju şi motorizarea 1.5dCi de 110 CP. Momentul aniversar vine după ce Dacia a produs maşina cu numărul 3 milioane în urmă cu doar 3 ani şi 5 luni.

În prezent, jumătate din producţia Dacia este reprezentată de modelul Duster, care a înregistrat de la lansare peste 100.000 comenzi la nivel internaţional. În România s-au vândut anul trecut 4.826 de modele Duster. Urmăriţi în continuare povestea asamblării modelului aniversar Duster 4.000.000.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

4 comentarii la „Dacia a produs modelul cu numarul 4.000.000”

  1. Cu ea in brate muriti voi… dupa parerea mea este cea mai ratata din Europa…

  2. Imi creste inima cand vad stiri de genul acesta. Sa nu uitam unde eram candva, nu cu mult timp in urma. Sper sa produca automobilul cu numarul 5.000.000 cat mai repede. Asa ca, succes la cat mai multe masini vandute!

  3. Eu zic ca una peste alta Dacia si-a castigat o pozitie bunicica, nu prin calitate ci prin raportul bun pret/calitate.
    Sa luam in calcul si protectia statului Roman prin introducerea taxei de poluare, care a contribuit si ea la cresterea vanzarilor de masini autohtone !

  4. Ma bucura foarte mult stirile pozitive despre Dacia. Anul asta vor avea o cifra de afaceri ce va depasi 3 miliarde de euro iar pentru PIB-ul Romaniei dacia inseamna enorm de mult.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.