Dacia Duster Pick-Up? De ce nu?

Teophilus Chin, un malaysian căruia îi place să se joace cu maşinile în Photoshop, a realizat această ilustraţie computerizată care înfăţişează un pick-up realizat pe baza lui Duster. Trecând peste design, cărora unora poate să le placă, iar altora nu, ideea ridicată la fileu e interesantă.

Actualul „papuc” bazat pe Logan l-a înlocuit pe cel vechi, însă nu în totalitate. Au dispărut versiunile 4×4, dar şi cele cu cabină dublă. În acest context, un pick-up bazat pe Duster ar veni la fix. Ar acoperi cererea de utilitare uşoare 4×4 din România, iar Dacia ar mai face nişte bani. Plus că ar putea să realizeze şi o variantă cu cabină dublă, care ar putea fi pentru mulţi români şi maşină de serviciu şi maşină de familie.

Chiar dacă Dacia nu a făcut vreun anunţ referitor la un astfel de model, sunt sigur că îl iau în considerare.

Sursa: Teophilus Chin

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.