Dacia pune la bataie cinci modele Duster intre 15 si 18 aprilie

Joi, 15 aprilie, demarează la Dacia operațiunea „Porți deschise” în cadrul căreia patru modele Dacia Duster pot fi câștigate la „Jocul cheii” și încă unul este pus în joc la tombolă. Vizitatorii showroom-urilor Dacia pot descoperi și testa în premieră SUV-ul Duster, timp de patru zile, până în 18 aprilie.

Dacă nu ați primit prin poștă o cheie de contact cu care să vă prezentați la dealer pentru a vă încerca norocul, puteți obține una de la showroom. Cheia care pornește motorul vehiculului Duster expus în showroom este cheia câștigătoare. Cei mulți care nu vor reuși asta, pot participa însă la tombola al cărei mare premiu este încă un Duster. Toate mașinile puse în joc sunt cu motorizarea pe benzină de 1,6 litri și 4×2, culoarea bleu navy.

Pentru „Jocul cheii” au fost distribuite în toată țara 500.000 de pliante care conțin fiecare câte o cheie. În plus, ele se găsesc în presă și în showroom-urile Dacia. Participarea la concursul „Jocul cheii” și la tombola este posibilă doar în perioada 15 – 18 aprilie, între orele 9:00 – 19:00. Baftă!

PS: Și pentru că tot a început campania de lansare pe piața românească a lui Duster, iată și primul clip publicitar difuzat la televiziunile din România. Nu este produs de o agenție din România, dar surprinde perfect snobismul multor români. Enjoy!

Sursa: Dacia

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

2 comentarii la „Dacia pune la bataie cinci modele Duster intre 15 si 18 aprilie”

  1. E interesanta reclama. Oricum, modelul porneste de la 10500 euro …dar ajunge la 16000 cu motorul diesel 110 cai si 4×4. Pana la urma va fi echipat cu ESP?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.