Dansul Harlem Shake, noul Gangnam Style, a ajuns si pe pista de la Indianapolis

Harlem-Shake-IndianapolisDacă n-ați auzit încă de „Harlem Shake”, este un dans (unii i-ar putea spune tulburare neuro-motorie) care face ravagii pe YouTube. Este practic noul „Gangnam Style”. Mai nou toată lumea îl face și e o întrecere între trupele de dansatori pentru vizualizări pe YouTube.  Nici lumea auto nu a scăpat de acest „flagel”, celebrul circuit Indianapolis Motor Speedway postând pe contul oficial de YouTube un filmuleț în care pilotul Josef Newgarden și o gașcă de prieteni dansează „Harlem Shake” pe linia de start-sosire a legendarului „Brickyard”.

Credeți că e un fenomen izolat? Iată și alte câteva dansuri realizate de pasionați de tuning, soldați, prezentatori de televiziune și, bonus, două din România. Enjoy!

UPDATE: Se pare că virusul s-a răspândit și la echipele din NASCAR și V8 Supercars. Mai jos vedeți cum dansează „Harlem Shake” Jeff Gordon și echipa lui, apoi colegii lor de la Michael Waltrip Racing și, la final, echipa de V8 Supercars a celor de la Red Bull.

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

5 comentarii la „Dansul Harlem Shake, noul Gangnam Style, a ajuns si pe pista de la Indianapolis”

  1. Si mie mi se pare mai distractiv decat Gangnam Style. Iar tipul din dreapta cu tricou galben care sta pe scaun in clipul lui Newgarden face toti banii 🙂

  2. Chiar azi dimineata am auzit prima oara de pe Euronews despre Harlem Shake. Mi se pare mai cool decat Gangbang Style sau cum se cheama chestia aia cu un coreean supraponderal. Genial filmuletul cu Josef Newgarden, un astfel de viral te promoveaza ca debutant mai bine decat o victorie in IndyCar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.