Iata noul Audi A6!

Constructorii auto sunt cuprinşi de vreo câţiva ani de febra teaser-elor. Adică ne pregătesc de lansarea unui nou model arătându-ne mici detalii ale acestuia (o capotă, un far – în cel mai bun caz) şi ascunzând imaginea de ansamblu. Nu ştiu dacă există fani ai acestor teasere, probabil că sunt oameni care au postere acasă cu aşa-ceva, dar eu le găsesc ridicole.

De-asta nici nu le veţi găsi pe acest blog. Reprezintă doar pretexte pentru constructori de a se „băga în seamă”, ca nişte copii care se laudă cu noua lor jucărie, dar nu o arată şi colegilor de joacă de teamă să nu-şi cumpere şi ei una la fel. Aşa se ajunge la situaţii hilare de-a dreptul, cum este acest prim teaser pentru noul Audi A6. Priviţi fotografia şi daţi-vă cu părerea. Vă place noul A6?

Eu zic că seamănă prea mult cu A7. Mă puteţi contrazice? 🙂

Foto: Audi

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

3 comentarii la „Iata noul Audi A6!”

 1. Ar trebui sa incepem sa punem cearceafuri peste masinile noastre si sa zicem ca sunt noile generatii. Cine poate sa ne contrazica?

 2. Da, putem, si o si facem. Seamana cu generatia de VW Passat care urmeaza a fi lansata in 2020. Daca te uiti atent la cearceaf, care este din noua coletie IKEA, o sa observi:
  – sigla VW (mult mai mare decat in mod normal)
  – oglinzile sunt de la VW Caddy
  – rotile sunt de la Golf VII
  – parbrizul e imprumutat de la Skoda Octavia
  – motorul pare a fi electric avand in vedere ca nu se aude nimic

  O sa revin cu o analiza mai amanuntita precum si cu o lista de preturi a cearceafurilor de la IKEA. 😀

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.