Mitsubishi 4×4 Show a ajuns si la Brasov

pajeroLa poalele Masivului Piatra Craiului, Ţiriac Auto Braşov a găzduit a 11-a etapă a evenimentului Mitsubishi 4×4 Show. Competiţia s-a derulat în weekendul 20 – 21 iunie, pe terenul de motocros de la Zărneşti.

În prima zi, traseul plin de capcane, cu denivelări pronunţate şi aderenţă scăzută s-a dovedit a fi teritoriul perfect pentru automobilele Mitsubishi de teren, Outlander, Pajero şi L200. Cei peste 100 de participanţi au pus la încercare performanţele pe care le oferă în condiţii extreme modelele Mitsubishi din gama 4×4.

A doua zi, dis-de-dimineaţă, s-a dat startul în competiţia Mitsubishi Adventure Day, cei 40 de participanţi întrecându-se pe un traseu cu obstacole 100% naturale realizat în acelaşi cadru natural superb oferit de pădurile Masivului Piatra Craiului. Participanţii au avut de înfruntat contracronometru obstacolele surpriză gândite de organizatori, spectacolul fiind garantat.

În clasamentul final, după un punctaj cumulat, primele poziţii au fost ocupate de: Popiţa Bogdan, locul I, Simion Traian, locul II şi Nemeş Attila, Locul III (la categoria Pajero), respectiv Miu Ion, locul I, Soiu Dorin, locul II şi Platon Ştefan, locul III pentru categoria L200.

Cu doar o săptămână înainte, 75 de bucureşteni care au avut parte de aceleaşi senzaţii reale la volanul unui Mitsubishi 4×4 veritabil, pe terenul de motocros de la Ciolpani. Cei care au luat parte la eveniment au avut şansa să descopere, pe fiecare metru al unui traseu extrem de dificil, plin de pante abrupte cu grade diferite de dificultate, capacităţile deosebite ale modelelor Outlander, Pajero şi L200 în condiţii aproape de limită.

A doua zi, deja cunoscutul concurs Mitsubishi Adventure Day a adunat la linia de start peste 65 de împătimiţi de aventură, care şi-au testat abilităţile de piloţi conducând în teren accidentat unul din modelele Mitsubishi, Pajero sau L200.

Chiurciu Dan este fericitul câştigător al locului I pentru categoria Pajero, urmat de Vasile George, locul II şi Dedu Mihai, locul III. Pentru L200 finaliştii sunt: Bunea Adrian, locul I, Anastasescu Calin, locul II şi Boerescu Cristian, locul III.

Mai multe amănunte pe www.mitsubishi4x4show.ro.


Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.