Multe poze cu noul Volkswagen Passat

Volkswagen a dat publicităţii un nou set de poze cu noul Passat, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris. Pe lângă poze, nemţii au mai oferit şi câteva informaţii noi.

Astfel, Passat va fi disponibil şi cu o motorizare EcoFuel (gaz metan), cu o putere de 150 CP, care poate rula, la nevoie, şi pe benzină. În plus, toate versiunile de motorizare vor fi echipate standard cu transmisii manuale cu şase trepte. Ca dotări de siguranţă, Passat va fi dotat cu sistemul Side Assist, care avertizează atunci când maşina tinde să părăsească banda de mers, dar şi cu tetiere ce se pot regla orizontal (pentru scaunele din faţă).

Clienţii vor putea alege între următoarele culori: alb Candy, gri Uran şi roşu Tornado (gratis), maro Cashmere, albastru Night, gri Reflex (metalice, extra cost) şi negru Deep, gri Iceland şi antracit Mocca (pearl effect, extra cost). Versiunea BlueMotion va fi individualizată prin culorile albastru Glacier şi gri Iron.

Noul Passat va ajunge în showroom-urile din Europa la sfârşitul lunii noiembrie, până atunci urmând a fi anunţate şi preţurile.

Ştiu că mulţi români sunt fani ai acestui model, aşa că… enjoy!

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.