Noul Mercedes-Benz SLK, divulgat pe YouTube

Filmuleţul de mai jos este unul promoţional şi înfăţişează noul Mercedes-Benz SLK (în fapt, un facelift mai pronunţat) în toată splendoarea lui. De scurgerea de informaţii se face vinovată o agenţie de publicitate din Franţa care a realizat materialul filmat.

Dacă modelul actual prelua detalii de design de la coupe-ul exclusivist SLR McLaren, viitorul SLK va fi inspirat de designul supercar-ului SLS AMG: acest lucru e trădat de grila imensă a radiatorului şi de prizele de aer laterale. În rest, micul roadster va fi înţesat de tehnologie, ca orice Mercedes-Benz care se respectă. Nu enumăr aici dotările pentru că le veţi vedea prezentate punctual în filmuleţ.

Din păcate din film lipsesc detalii despre motorizări, însă nu va mai trebui să aşteptăm mult pentru acestea, noul SLK urmând să fie prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie.


Via | Worldcarfans

Foto: captură YouTube

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

3 comentarii la „Noul Mercedes-Benz SLK, divulgat pe YouTube”

  1. In sfarsit noul SLK nu mai arata asa de feminin. Sau poate doar mie mi se parea asta despre vechiul (de fapt actualul) model. Intr-adevar sistemele prezente pe masina sunt numeroase si foarte evoluate, dar pana la urma d-aia e Mercedes si nu Lada! Si oricum cele mai multe dintre ele vor fi optionale si vor ridica cu mult pretul masinii in echiparea standard.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.