Noul Passat arata cam asa…

Băieţii de la Auto Express au pus mâinile pe prima imagine a noului Volkswagen Passat, model ce urmează a fi prezentat în toamnă la Salonul Auto de la Paris. Imaginea face parte dintr-o broşură de prezentare destinată pieţei germane şi prezintă partea frontală a noului Passat.

Cum era de aşteptat, nemţii au trecut şi acest model prin şablonul pe care îl folosesc de când cu „noul” Golf. Adică i-au pus o grilă longitudinală şi faruri cu LED-uri, în ton cu cele de la Polo, Touareg & Co. Cam atât deocamdată despre design, cel puţin până la apariţia unor fotografii realizate din alte unghiuri.

Maşina nu arată rău, dar nici nu surprinde prin absolut nimic. Şi poate nici nu trebuie să o facă, pentru că proprietarilor de VW nu le place asta.

Cei de la Auto Express susţin că noul Passat va prelua la interior volanul multifuncţional cu trei braţe de la Passat CC, precum şi ceasurile de bord cu contur cromat. Tot ei susţin că va ţinti modele precum BMW Seria 3 şi Mercedes Clasa C. Aici am o foarte mare îndoială!

Gama de motorizări ar urma să rămână cam aceeaşi cu cea actuală, cu TSI-urile şi TDI-urile binecunoscute, dar şi cu un viitor model R de 270 CP. Vânzările încep anul viitor.

Sursa: Auto Express

Publicat de

Dan Mihalascu

Mă numesc Dan Mihalaşcu şi sunt, ca mulţi dintre voi, un pasionat de automobile şi motorsport. Începând din 2003 am lucrat în presa auto, astfel că am avut norocul ca jobul meu să coincidă cu pasiunea. În aceşti ani de presă am scris la AutoMondial, ProSport, Gazeta Sporturilor, autoevolution.com şi am colaborat cu Ziare.com. Din noiembrie 2011 până în martie 2013 am scris pentru Inautonews.com, iar din martie 2013 până în octombrie 2015 am scris pentru Carscoops. Din octombrie 2015 până în august 2018 am activat ca editor la DriveMag, iar în prezent colaborez din nou cu Carscoops. Ca orice pasionat de automobilism, am visat şi eu să fiu pilot de curse, măcar pentru o zi. Visul mi s-a îndeplinit în 2007, când am debutat în Campionatul de Viteză în Coastă al României, cu ajutorul tatălui meu. Am participat tot sezonul 2007, precum şi la trei etape din 2008, reușind două clasări pe podium la clasa H2 la VTM Straja (Alba) în 2008 (locul 1) și la VTM Buzău în același an (locul al 2-lea). Acest blog auto l-am început în 2008, fiind probabil primul blog de profil din România. Auto-blog.ro se vrea a fi nu doar o sursă de informare pentru împătimiţii domeniului auto, ci mai ales un loc în care aceştia să interacţioneze, să vorbească despre maşinile lor şi despre experienţele lor. Nu în ultimul rând, acest blog este 100% independent, nefiind afiliat nici unui producător auto şi nici unei instituţii de presă. Tot ceea ce veți citi aici este trecut prin filtrul meu (destul de critic ar zice unii), iar singura cenzură este cea a bunului-simţ. La adresele de e-mail de mai jos puteți trimite comunicate de presă legate de domeniul auto, invitații la evenimente sau orice alte mesaje sau întrebări care au legătură cu acest blog și cu mașinile. Contact: E-mail: dan.mihalascu [at] auto-blog.ro sau autoblogrou [at] gmail.com

3 comentarii la „Noul Passat arata cam asa…”

  1. Da, seamana si cu Phaeton. De fapt, seamana cu tot ce a scos nou VW, insa mi se pare surprinzatoare, si in acelasi timp ma bucura, asemanarea cu vechea generatie.

  2. Seamana, clar 🙂 Dar parca aduce mai mult cu Phaeton facelift. Oricum, VW nu a fost niciodata tare in design. Dar acum ca au cumparat Italdesign-Giugiaro se vor schimba lucrurile…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.